Manufacturing an error [CD 32X]

Ask anything your want about Mega/SegaCD programming.

Moderator: Mask of Destiny

Post Reply
MNc99
Interested
Posts: 20
Joined: Thu May 17, 2012 11:07 pm

Manufacturing an error [CD 32X]

Post by MNc99 » Sun Aug 25, 2013 11:10 pm

Hi;
Corpse Killer for CD 32X has a horrible error screen that I can remember terrifying me stupid when I was eight years old.
I finally found video footage of it occurring here:

https://www.youtube.com/watch?feature=p ... CkQ#t=1733

The error is at 28:52 if YouTube timestamping doesn't work.

Is there a way, using modern emulators, that I can 'manufacture' a BRAM error to reproduce this error?

Thanks
Image

notaz
Very interested
Posts: 178
Joined: Mon Feb 04, 2008 11:58 pm
Location: Lithuania

Post by notaz » Mon Aug 26, 2013 2:46 pm

Just edit your .brm file with a hex editor, throw in some FFs or something.

MNc99
Interested
Posts: 20
Joined: Thu May 17, 2012 11:07 pm

Post by MNc99 » Mon Aug 26, 2013 3:20 pm

notaz wrote:Just edit your .brm file with a hex editor, throw in some FFs or something.
Thanks, I'll give it a shot.
Image

User avatar
powerofrecall
Very interested
Posts: 237
Joined: Fri Apr 17, 2009 7:35 pm
Location: USA

Post by powerofrecall » Tue Nov 26, 2013 6:04 am

Kind of late I know but I remember that screen and it scared the shit out of me too. I think you can get it by just not having enough internal backup ram IIRC.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests